Dialog Title
Dialog Message
Bejelentkezés tagjainknak
Itt lekérheti...
Regisztráljon
Támogatóink, partnereink


Ajánlott pályázatok

 1. Megjelent az építőipari pályázat!
  Már a tavalyi évben bejelentésre került, idén januárban pedig megjelent az építőipari pályázat, amely 20 milliárd forint keretösszeggel rendelkezik, célja pedig az ágazatban tevékenykedő hazai kis és középvállalkozások versenyképességének növelése.

  A pályázaton a magyarországi székhelyű kis- és középvállalkozások indulhatnak, melyek az ágazatban (41.10-43.99 TEÁOR közötti, vagy 71.11 TEÁOR) működnek, rendelkeznek legalább egy lezárt üzleti évvel, alkalmazotti létszáma pedig 20 és 250 fő között van.

  Támogatás igényelhető gépek és szerszámok, ezeknek kiegészítő eszközeik beszerzésére, termelési folyamat korszerűsítésére, információs technológia-fejlesztésre, gyártási know-how-k, licencek megvásárlására, valamint energiahatékonysági-, megújuló energia használatát célzó beruházásokra.Fontos, hogy a megtett beruházások vagy új ismeret/technológia hasznosítását, teljesítmény-növekedést, termelési költség csökkenést, vagy új/átdolgozott termékek, szolgáltatások piacra vitelét eredményezzék.

  Bővebben >>>

 2. Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása GINOP-4.1.2-17
  Bővebben >>>

 3. A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén GINOP-2.1.8-17
  A pályázat olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál
  - új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy
  - új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor.
  Bővebben >>>

 4. Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára GINOP-6.1.6-17
  Támogatás célja: A felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek.
  Bővebben >>>

 5. 0%-os hitel az MFB-től mikro-, kis- és középvállalkozásoknak!
  Az igényelhető kölcsön összege minimum 1 millió Ft – maximum 600 millió Ft. br> Kitűnő lehetőség a GINOP 8.3.1-16 pályázat, ami gyakorlatilag egy 0%-os hitelkonstrukció.
  A kölcsön elsődlegesen tárgyi eszköz beszerzésre, használt eszköz beszerzésre, immateriális javak beszerzésére, építésre (átalakítás, bővítés, felújítás), épület-kivitelezés, valamint ingatlanvásárlásra fordítható.
  Bővebben >>>

 6. Horizont 2020 - EU-s pályázati lehetőségek.
  A Horizont 2020 az Unió kutatás-fejlesztési és innovációs politikája 2014-2020 év között. A program minden eddiginél nagyobb, közel 79 milliárd eurós költségvetéssel gazdálkodik. A program a kontinens globális versenyképességének növelését célzó Európa 2020 stratégia „Innovatív Unió” elnevezésű kiemelt kezdeményezésének egyik alappillére.
  A Horizont 2020 program kiválósági alapon, nemzetközi versenyben, közvetlenül Brüsszelből elnyerhető pályázati forrásokat jelent, vagyis a rendelkezésre álló pénzügyi keretből mindegyik tagállam annyit hasznosít, amennyire képes: a pályázatok brüsszeli elbírálásánál döntő szempont a kiválóság, a magas szakmai szintű és jól menedzselt konzorcium, illetve az uniós szinten is mérhető hatás.
  A program kiemelten kezeli a kis- és középvállalkozói szektort: a Horizont 2020 program egyik fontos újdonsága, hogy a kkv-k támogatására új eszközt vezet be az Európai Bizottság, amely az innovációs lánc teljes folyamatában - az ötlettől a piaci bevezetésig - végigkíséri a kkv-kat. Egy-egy vállalkozás önállóan is pályázhat a kiírásokra, míg korábban ez csak nemzetközi konzorciumokban volt lehetséges.
  Bővebben >>>

 7. Közvetlenül elnyerhető uniós források
  - megújult tájékoztató honlapok...
  Bővebben >>>

 8. Megjelent az összes pénzügyi eszköz pályázati felhívás
  Megjelent az összes pénzügyi eszköz felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében; a 2014-2020-as uniós időszakban összesen mintegy 1000 milliárd forint áll rendelkezésre 8 hitelprogram, 9 kombinált hitelprogram és 7 kockázati tőkeprogram formájában.
  Részletek:
  palyazat.gov.hu - 4385
  palyazat.gov.hu - 4380

Powered by PSIntra Framework © 2008 PRIME Computer Kft.